Aika tutustua sinuun paremmin-haaste

Siis mitä? Googlasin haasteita bloggaajille ja eksyin asustefriikin blogiin. Sieltä löytyi kyseinen haaste, ja kyseisen postauksen löydät tästä osoitteesta: http://asustefriikin.blogspot.fi/2015/07/haaste-bloggaajille.html

Ok. Nyt on alkuhöpinät höpisty, nyt on aika höpistä vastauksia!

1. Ketkä ovat ihanteitasi? Miksi?

Hmm… Tähän on vaikee vastata… En osaa sanoa. Valitan.

2. Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi ja mitkä asiat saavat sinut surulliseksi?

Onnelliseksi tekeviä asioita on monia. Esimerkiks kun puhun mun parhaitten kavereitten kanssa koulussa. Sen jälkeen olo tuntuu niin kevyeltä. Niin puhtaalta. Niin hyvältä. Niin onnelliselta. Harvemmat asiat taas saa mun olon surulliseks, mutta sama asia aiheuttaa sen usein. Mun isosisko. Kun se huutaa mulle, mikä on hyvin yleistä, mun olo on tosi surullinen. Semmonen… epämiellyttävä. Ikävä. Mä masennun ku mä kirjotan sitä. Seuraava kysymys!

3. Milloin olet kaikkein tyytyväisin? Uskotko voivasi saavuttaa ilon ja onnellisuuden? Millä tavoin?

Hmm… Ehkä mä oon kaikkein tyytyväisin huomena, kun ollaan syöty jouluruokaa, mä oon tuonu tonttuna lahjat ja oon toivottavasti saanu paljon lahjoja. Sitten availlaan lahjoja, ja huomataan, miten paljon kaikkee kivaa ollaan saatu. Jos mun parhaat kaverit olis paikalla, se olis TÄYDELLISTÄ.

4. Miten suhtaudut elämään?

Mä oon optimisti. Eli lasi on puoliks täynnä. Elämä ei tietenkään oo aina helppoa, mutta kyllä siitä löytyy myös hyviä puolia.

5. Mikä merkitys rahalla on sinulle? Jos sinulla olisi paljon rahaa mitä tekisit niillä?

Raha on nykyään oikeesti ihan välttämätöntä. Ennen oli erilaista, kun käytettiin oravannahkoja. Luulisin. En tiedä. En ollu syntyny markka-aikana, joten en ollu syntyny myöskään oravannahka-aikana(oikeesti?). Yritän kuitenkin säästää rahaa, niin että sitten joskus kun tunnen enemmän vetoa shoppailuun tms. niin… Jos mulla olis paljon rahaa, säästäisin osan, mutta ostelisin kaikkee kivaa…

6. Oletko mieluummin samanikäisten toverien kanssa kuin vanhempien toverien kanssa? Oletko mieluummin samaa sukupuolta olevin kanssa kuin vastakkaista sukupuolta olevien?

Oon mieluummin samanikäisten kanssa. Tai meinaan siis niiku samana vuonna syntyneitä. Oon nimittäin meijän luokalta olevien kanssa niin… Ja samaa sukupuolta olevien kanssa. En tunne erityistä vetoa poikiin… Vielä…

7. Mitä ystävyys merkitsee sinulle?

Ei tarvi olla yksin… On kivaa seuraa… Tai jotain sinne päin. Vai pitäisköhän tähän vastata, että ystävyys on mulle tosi tärkeetä?

8. Mikä on elämäsi tarina-onko se selviytymismatka, kärsimysmatka, suuri seikkailu, satu vai jotain aivan muuta?

Kertomus urheasta naisesta, joka tietää että naiset pystyy mihin vaan. Opiskelemalla voi saavuttaa sen, mitä haluaa. I know; women can.

9. Mikä elämässä on mielestäsi arvokasta?

Se, että tekee sitä mitä haluaa. You only live once. Elämän ei kuulu olla kärsimystä, mutta ei pelkkää ruusuilla tanssimista. Mutta ystävät on yks elämän tukevimmista pilareista. Ilman ystäviä elämä ei oo helppoa.

10. Mitä ajattelet koulusta? Mikä koulussa oli mukavinta? Missä onnistuit parhaiten? Oliko opiskelusta hyötyä?

Mä oon vielä koulussa, joten näihin ei voi vastata menneessä aikamuodossa. Koulu… Monen mielestä koulu on tylsää, oon välillä itekin sitä mieltä. Mutta koulussa opitaan asioita elämää varten. Toisaalta… Elämässä ei hirveemmin tarvi tietoa siitä, mikä on piin likiarvo tai miten lasketaan puolisuunnikkaan pinta-ala. Koulussa mukavinta on ehkä kaverit. Missä onnistuit parhaiten? Hissasta tuli ekasta puolesta vuodesta kymppi… Mä tiedän, että opiskelusta tulee olemaan vielä hyvin paljon hyötyä.

11. Mihin ammattiin haluaisit nyt? Mitä haluaisit tehdä, kun tulet aikuiseksi?

En osaa sanoa yhtään vielä. Elämä on mahdollisuuksia täynnä.

12. Oletko tyytyväinen itseesi? Missä asioissa olet hyvä?

Olen tyytyväinen itseeni. Olen hyä esimerkiksi äidinkielessä.

Huhhuh, tulipa pitkä postaus! Tiiättekö muuten sen valonmäärän (?) illalla tai aamulla, kun on suht. valosaa ja suht. pimeetä. Sillee et ei nää mitenkää kovin hyvin, mutta jos laittaa valot päälle, tuntuu tyhmältä, kun on kuitenkin suht valosaa. No, tää postaus oli tässä. Moikka!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.