DIY-vinkki: Kuulokkeiden koristelu

Okei, koska ainakin ite tykkään kovasti lukee DIY-postauksia, tässä tulee yks—koristele kuulokkeet! Koristelemiseen tarvitset:


Hamahelmiä.

Sakset. Tässä DIY-jutussa pienemmät sakset on paljon paremmat kun isot.

Sekä tietysti ne koristeltavat kuulokkeet. En oo varma, voiko tätä tehä semmosille toisenlaisille kuulokkeille(kuva alla), mutta ainakin nappikuulokkeilla toimii. En siis tiiä, voiko tehä niille toisenlaisille kuulokkeille, koska mä en semmosia omista.

Alota valitsemalla joku kiva väriyhdistelmä. Mulla oli semmosia pastellisävysiä hamahelmiä, niin mä laitoin turkooseja ja liiloja, ja niistä tuli ihanat! Voit ottaa myös randomilla niitä hamahelmiä, mutta tulee parempi lopputulos, kun valitset väriyhdistelmän. Niitä kannattaa laittaa vaan siihen ”varteen”, joten esimerkiks, jos oot kauhee Ruotsin vihaaja(=aito suomalainen, jos tykkäät saunoo ja oot epäsosiaalinen :D) ja sulla on keltaset kuulokkeet ei kannata laittaa sinistä. Huomaa myös, että tähä menee reilusti hamahelmiä, niin millään mulla on kolme väriä ja kaikkia värejä kymmenen-linjalla EI kannata lähtee tähän hommaan.

Sitten ota sakset ja leikkaa hamahelmi auki pituussuunnassa (kai?) halki niin, että sä saat niiku avattua sen.

Sitten avaa se hamahelmi ja pujota kuulokkeiden johtoon. Tee samaa niin kauan, että niitä hamahelmiä on tarpeeks niissä kuulokkeissa. Jotta pääsisitte testaamaan koristeltuja kuulokkeitanne, tässä pari biisiä, joista mä ite tykkään: