Kuinka päästä eroon ärsyttävistä ihmisistä?

Vastaus postauksen lopussa. Älä kuitenkaan selaa suoraan sinne, vaan lue koko postaus.

 

Osa on ehkä lukenutkin mun Syyt-sivulta, että mä en postaa enää aktiivisesti. Se aika on ohi! Mä oon alkanu bloggaamaan nyt taas aktiivisesti. Mä myös luin yheltä sivulta, että blogia kannattais kirjottaa väh. 1000 sanaa päivässä. Mä päätin yrittää. Toivottavasti tästä on jotain apua tähän mun kirjottamiseen.

 

Mä lupasin kertoa, miten pääsee eroon ärsyttävistä ihmisistä. Valitan, mutta mä en tiedä. Olis kuitenkin kiva, jos jaksaisit kommentoida 🙂 Vastaan kaikkiin kommentteihin

Asioita

Aamulla mä pyysin MovieStarPlanetissa eli tuttavallisemmin MSP:ssä laittamaan siellä kysymyksiä, joihin voin vastata. Toivottavasti sieltä tulee muitakin kysymyksiä ku ”Miks sun käyttäjänimi on…” ”Voiksä antaa nimmun…”-tyyppisiä kysymyksiä. Ja mä pyytäisin, että laitatte myös tänne. Mä koostan MSP:n ja tän postauksen kysymyksistä postauksen, jossa mä vastaan jokaiseen kysymykseen parhaani mukaan. Kyseisen postauksen mä julkaisen 6.4., koska mikä oliskaan parempi päivämäärä kun mun syntymäpäivä?

 

 

 

 

Sitten, mä kirjoitin mun luokan lissuista jo aiemmassa postauksessa, joten mun on pakko aueta teille tästäkin. Tänään liikkatunnin jälkeen mä olin pukkarissa vaihtamassa normivaatteisiin. Kun mun koulussa pukkarissa on tavallaan semmosia ”nurkkauksia”, mihin mahtuu muutama tyyppi samaan. Kun mä vaihoin housuja, niin ne samat lissut käveli ohi ja toinen katto mua kamalan inhoovasti. Ai koska mä vaihan housuja? Mitäköhän pukkarissa yleensä tehään?