Syyt

Tänne sivulle mä ilmotan, miks ei tuu postausta. Jos täällä ei oo tuoretta syytä, mä en todennäkösesti oo vielä ehtiny julkasta sitä.

7.6. Mulla ei oo enää hirveesti innostusta tätä blogia kohtaan, mutta mä kyllä luultavasti postailen välillä. Joka tapauksessa, säännöllistä postaamista on turha odottaa.

9.2. Mulla on ollu vähän muutakin tekemistä ku postailla, mutta mä yritän viikonloppuna saada ne postaukset viimeisteltyä ja julkastua. Ja muuten, 31.1. ei tullu postausta, eikä sen päivän postausta oo tulossakaan. Mun blogikalenterissa oli sen päivän kohalla tammikuun suosikit, mutta mä en saanu sitä aikaseks, pahottelut vielä siitä. Ja yks syy tähän myöhästymiseen on se, että pe 5.2. oli mun isoveljen sotilasvala, niin me lähettiin puol kaheksalta ja tultiin kotiin yheksän aikoihin. Mutta viikonloppuna mä siis yritän saada rästipostaukset hoidettua.

 

29.2. Mä en valitettavasti jaksa enää kirjottaa tänne säännöllisesti, oon tosi pahoillani siitä. Mulla on muutenkin tosi paljon muutakin, mä en millään ehi/jaksa kirjotella tänne. Katotaan, jaksaisinko mä jossain vaiheessa alkaa kirjottelee taas säännöllisesti/useemmin, mutta mä koitan julkasta mun valmiita postauksia sillon tällön. Mutta mä oon siis todella pahoillani tästä.

Murrosikäisen tytön elämä-nyt saatavilla tästä blogista